B&B レディ ジェーン

B&B レディ ジェーンの口コミ・レビュー・評判

B&B レディ ジェーン

Carmersstraat 11, 8000 ブルグ, ウェスト=フランデレン州, ベルギーホテル詳細を表示
B&B レディ ジェーン
B&B レディ ジェーンB&B レディ ジェーンB&B レディ ジェーン
日程から探す
Trip.com最低価格保証
1泊

B&B レディ ジェーンの口コミ・レビュー・評判

4.5/5
非常に良い
13件の口コミ
認証済み口コミ
ロケーション4.5
設備・アメニティ4.5
サービス4.5
清潔度4.5
絞り込み:
並べ替え:
全ての口コミ(13)
高評価(8)
スト
宿泊: 2022年7月
カップル・夫婦での旅行
0件の口コミ
5.0/5
とても素晴らしい
投稿: 2022年7月24日
Lady Jane is an excellent base in Bruges, and Hugo is a great host - there when you need him and nowhere to be seen when you don’t. Breakfast is warm breads/croissants with fresh meat/cheese and jams/chocolate spreads. I’m vegetarian and felt equally catered for with my non-vegetarian partner. Fresh fruit every morning was delicious, alongside fruit juice, milk and chocolate milk. The coffee maker was ideal. The Japan Room was quirky, but having its own bathroom, livingroom (and library!) was amazing as we could put our feet up after a long day sightseeing and drink a lovely bottle of red (€10) whilst watching Belgian TV. Honestly, a home away from home. Book direct and get bikes for a day too - we pedalled to Damme for lunch and it was perfect. Super clean, very professional, warm, welcoming and safe - Hugo and Lady Jane are a superb choice. Thank you very much for a perfect stay.
翻訳
スト
宿泊: 2024年1月
その他
0件の口コミ
4.0/5
とても良い
投稿: 2024年1月28日
Heel rustig gelegen Bnb op wandelafstand van het centrum.De behulpzame gastheer zorgt voor een uitstekend ontbijt.De kans om je auto te stallen in een garage om de hoek is zeker een pluspunt.Op de bovenste verdieping moet de badkamer gedeeld worden met een andere kamer.Douchen is echter niet mogelijk. De prijs -kwaliteitsverhouding is echter zeer schappelijk.
翻訳
スト
宿泊: 2023年2月
その他
0件の口コミ
5.0/5
とても素晴らしい
投稿: 2023年2月1日
Ik verbleef in de Japanse suite. Ruime slaapkamer, woonkamer en badkamer voor heel schappelijke prijs. Ontbijt wordt in de woonkamer geserveerd. Heel vriendelijke gastheer! Alles is aanwezig om van een heel fijn verblijf te genieten in Brugge.
翻訳
スト
宿泊: 2022年11月
カップル・夫婦での旅行
0件の口コミ
5.0/5
とても素晴らしい
投稿: 2022年11月4日
We hebben een geweldig verblijf gehad in B&B Lady Jane. De kamer ‘Africa’ is een prachtige ruime, creatieve en schone kamer. Lekker ontbijtje en de B&B is op 5 minuten lopen vanaf de grote Markt. De host Hugo was enorm behulpzaam, vriendelijk en gastvrij. Ik raad iedereen dit verblijf aan als je een weekendje naar Brugge gaat.
翻訳
スト
宿泊: 2022年10月
カップル・夫婦での旅行
0件の口コミ
5.0/5
とても素晴らしい
投稿: 2022年10月23日
In verband met een weekendje Brugge verbleven wij twee nachten in de kamer ‘Lady Jane’. Geheel ingericht naar oud-Engelse stijl. We zijn ontzettend gastvrij ontvangen door Hugo. De kamer is ruim, schoon en de Engelse inrichting zeker een pluspunt! De kamer bevindt zich op de t****e etage, de badkamer is hier ook en wordt gedeeld met een andere kamer die zich eveneens op deze etage bevindt. Hugo zet elke ochtend om half negen een heerlijk ontbijt klaar naast de deur in de hal. Wij hebben aangegeven graag vegetarisch te ontbijten, dit was geen enkel probleem. Verder gaf Hugo ons fijne tips en aanbevelingen voor een fijne tijd in Brugge, deze staan eveneens in een map die aanwezig is in de kamer. Kortom: echt een aanrader! Sam & Marieke.
翻訳
スト
宿泊: 2022年9月
カップル・夫婦での旅行
0件の口コミ
5.0/5
とても素晴らしい
投稿: 2022年9月22日
Estuvimos muy a gusto en nuestra estancia en el B&B Lady Jane. La habitación es preciosa ambientada en Japón con todo tipo de detalles de la cultura japonesa, una decoración muy cuidada. Hugo fue muy agradable con nosotros nos explicó todo fenomenal y nos dió información sobre restaurantes a los que poder ir. El desayuno fue muy completo, con muchas opciones para elegir, leche, café, zumo, pan y bollería recientes y mantequilla y mermelada. Además este alojamiento está bastante cerca de los sitios de interés turístico por lo que es un lugar muy recomendable donde alojarse en Brujas.
翻訳
スト
宿泊: 2022年1月
その他
0件の口コミ
5.0/5
とても素晴らしい
投稿: 2022年1月29日
très bon accueil beaucoup de gentillesse et de disponibilité, très propre et confortable petit déjeuner copieux situé à proximité du centre ville. je conseil cet établissement qui de plus à un excellent rapport qualité prix
翻訳
Manos A
宿泊: 2021年10月
カップル・夫婦での旅行
3.0/5
投稿: 2021年10月14日
Ξεκινάω με τα δωμάτια τα οποία δεν έχουν δικό τους μπάνιο.Το μπανιο βρίσκεται εξω απο το δωμάτιο το οποίο ειναι κοινόχρηστο!!!(Ναι κοινόχρηστο )Το Japanese που μείναμε εμείς το μόνο θετικό ήταν η περίεργη διακόσμηση και το μέγεθος του δωματίου.Κατα τ´αλλα το στρώμα θέλει επειγόντως αλλαγή και πρέπει να γίνει αλλαγή πατώματος.Είναι ενα σπιτι 200 χρόνων με το ξύλινο πάτωμα το οποίο μολις προσπαθήσεις να κουνηθείς σε ακούνε ολοι ! Ο κύριος που μας υποδέχτηκε ήταν εξαιρετικός και πρόθυμος να μας βοηθήσει σε οτι χρειαστήκαμε.Καθε πρωί σου ετοιμάζει το πρωινο στο σαλόνι του σπιτιού το οποιο το κατατάσω στα θετικά. Το καλύτερο απ´όλα φυσικά ειναι η τοποθεσία του ξενοδοχείου που βρίσκεται στο κέντρο του Μπρίζ καθώς επίσης και οτι με 7,5€ την ημέρα έχεις κλειστό πάρκινγκ.
翻訳